Informatie en advies over stratenmakers
Gratis tot 4 offertes in je mailbox?

Stratenmaker inhurenEen stratenmaker inhuren kan om verschillende redenen gebeuren. Misschien heb je een nieuwe tuin en wil je er een mooi terras in hebben met enkele tuinpaden. Of misschien heb je een oprit en zijn de tegels ernstig beschadigd en wil je dit laten vernieuwen. Of misschien wil je wel een parkeerplaats maken in een deel van de tuin, omdat je bijvoorbeeld een tweede auto hebt gekocht. Het is slim om de mogelijkheden te bekijken.

Hobbyklusser of stratenmaker?

Natuurlijk kun je ook de hulp van vrienden of van een hobby klusser inroepen. De vraag is echter of het eindresultaat net zo goed is als wanneer je een stratenmaker inhuren gaat. Als de klus niet goed geklaard wordt moet je waarschijnlijk jaren kijken naar een plas water op de oprit of op het terras. Ook kan het zijn dat hele delen van de bestrating helemaal wegzakken en je er al snel wel een echte stratenmaker bij moet halen. De kosten van een stratenmaker zijn niet zo hoog, dat het je zal helpen om veel geld te besparen. Zeker als je gereedschap moet huren en mensen moet organiseren om je te helpen.

Wat kost een stratenmaker inhuren?

Er zijn al mogelijkheden om een stratenmaker vanaf €10 euro per m2 in te huren. Een oprit van 9 m2 zal je dan nog geen €100 euro kosten. Het is dus slim om voor het inschakelen van een vakman te kiezen! Door meerdere offertes op te vragen is het mogelijk om de exacte kosten te ontdekken van het werk van de stratenmaker.

Gratis tot 4 offertes in je mailbox?